Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

Kouzelný večer. Gól mě hodně potěšil, lebedil si po snové premiéře Mbappé

Středečním debutem za Real Madrid si Kylian Mbappé splnil dle vlastních slov dlouholetý sen. K rekordnímu šestému zisku Superpoháru UEFA navíc přispěl brankou. V rozhovoru pro CBS Sports si po vítězství 2:0 nad Atalantou Bergamo pochvaloval mimo jiné i nové spoluhráče.

Kylian Mbappé střílí svůj první gól v dresu Realu Madrid
zdroj: REUTERS autor: Kacper Pempel

"Byl to kouzelný večer. Vždycky jsem o takovém snil. Hrát za klub, který je nejlepší na světě, je bláznivé. Mám z premiéry velkou radost," prohlásil pětadvacetiletý francouzský útočník, který po minulé sezoně odešel po vypršení smlouvy v Paris St. Germain zadarmo do Realu.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Bellingham: Mbappé nás dovede k dalším trofejím

Bílý balet rozhodl o vítězství ve druhé půli. Nejprve se na Národním stadionu ve Varšavě trefil Federico Valverde a po něm Mbappé. "Je důležité vyhrát trofej, protože každý tady vyhrává. Gól mě hodně potěšil. Doufám, že budu týmu takhle pomáhat v celé sezoně," pokračoval Mbappé.

Potěšila ho i spolupráce s novými spoluhráči. "Hraje se s nimi snadno, protože to jsou skvělí fotbalisté. Tohle je Real Madrid. Proto jde o nejlepší klub na světě, hrají v něm totiž nejlepší hráči. Je radost hrát s Rodrygem, Viníciusem, Bellinghamem a ostatními," dodal mistr světa z roku 2018.

Nejlepší hráč středečního zápasu Bellingham mu kompliment krátce nato vrátil. "Myslel jsem si, že by bylo úžasné s ním hrát, a teď tu šanci mám. Je typem hráče, který si píše vlastní historii. Jsem přesvědčen, že nás dovede k dalším trofejím," řekl Bellingham.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články