Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Kouč Dušan Uhrin starší skončil ve Slovanu Bratislava

Bratislava - Dušan Uhrin starší už není trenérem fotbalistů Slovanu Bratislava. Zkušený kouč se vzdal své funkce poté, co jeho tým během týdne utrpěl dvě vysoké porážky s Ajaxem a Prešovem. Na lavičce slovenského mistra tak vydržel pouze dva měsíce. "Končím. Hráčům jsem v kabině poděkoval za spolupráci. Myslím, že potřebují nový impulz. Máme za sebou dva velmi špatné zápasy se skóre 0:8," prohlásil skleslý trenér na tiskové konferenci po nedělní prohře 0:3 v Prešově. O rezignaci prý uvažoval už po čtvrtečním debaklu 0:5 ve 4. předkole Evropské ligy na hřišti Ajaxu Amsterodam. Tím se prakticky uzavřela pro Slovan letošní sezona v evropských pohárech.

Kouč českých vicemistrů Evropy z roku 1996 tak opět nebude mít dobré vzpomínky na bratislavský stadion Slovanu. "Tehelné pole je zřejmě mým osudem. Už v roce 1997 po prohře 1:2 v kvalifikaci na MS jsem se též rozhodl skončit na lavičce národního týmu," dodal šestašedesátiletý rodák ze slovenské Nové Vsi. 

"Je mi líto, že skončil. Trenér Uhrin je dobrý trenér i člověk. Rozhodl se tak a my musíme bojovat i za něj," promluvil za hráče nejzkušenější obránce Jozef Valachovič. 

Uhrin vedl Slovan v šesti zápasech první ligy, z nichž získal 13 bodů. V 3. předkole Ligy mistrů Slovan nestačil na Olympiakos Pireus po dvou shodných prohrách 0:2, nyní je u konce i jeho účast v Evropské lize.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články