Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zahraje si Slavia přece jen na stadionu Unionu? Myšlenka návratu existuje, řekl mluvčí klubu

Union Berlín zvažuje, že v případě nutnosti hrát kvůli koronaviru bez diváků, přivítá pražskou Slavii v Konferenční lize na svém stadionu An der Alten Försterei. Union hrál doposud pohárovou soutěž na Olympijském stadionu, který je domovem městského rivala Herthy.

"Myšlenka návratu na Alte Försterei existuje. Ale musíme o tom ještě mluvit s UEFA a samozřejmě zjistit, jestli je takové přestěhování uprostřed rozehrané soutěže podle pravidel možné," citovala agentura DPA mluvčího klubu Christiana Arbeita.

Union nemůže hrát poháry na svém stadionu kvůli malému počtu míst k sezení, jichž je na více než dvacetitisícovém stadionu zhruba 3500. Pokud se kvůli rostoucím číslům nakažených koronavirem bude muset zápas proti Slavii 9. prosince konat bez diváků, teoreticky by tak neměl malý počet sedaček na Alte Försterei vadit.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia Praha - Union Berlín

Pražané se příští čtvrtek v Berlíně utkají s domácím celkem o postup do vyřazovací fáze. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského drží po 5. kole druhé místo v tabulce skupiny E s náskokem jednoho bodu před Unionem, k postupu jim proto stačí remíza.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články