Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Vítězství s nepříjemnou kaňkou. Slavia přišla na několik týdnů o Kačarabu

Úvodní střetnutí Evropské konferenční ligy přineslo fotbalistům Slavie vedle radosti z výhry 3:1 nad Unionem Berlín také jednu nepříjemnou zprávu. Stoper Taras Kačaraba v duelu utrpěl zlomeninu v obličeji. Podle trenéra Pražanů Jindřicha Trpišovského bude ukrajinský obránce mimo hru čtyři až šest týdnů a poté bude muset nosit ochrannou masku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia Praha - Union Berlín

Kačaraba utrpěl zranění na začátku druhého poločasu po srážce se spoluhráčem Aihamem Ousouem. Trávník v Edenu opustil na nosítkách a v 53. minutě ho vystřídal Ladislav Takács. Ukrajinský reprezentant zůstává v nemocnici a v pondělí absolvuje definitivní vyšetření.

"Už při odnášení ze hřiště to bylo vizuálně vidět. Vyšetření to potvrdilo, že je to zlomenina v obličeji. První předpoklad je čtyři až šest týdnů mimo. Pak pravděpodobně hra s maskou. Ještě bude absolvovat některé vyšetření. Pak hodně záleží na individuálním pocitu hráče, jak mu ta maska sedne. Pro stopera a útočníka je to komplikovanější než pro ostatní hráče v poli," řekl Trpišovský.

"Hlavně doufám, že Taras bude v pořádku a brzy se uzdraví. Nevím, co se stalo, ale vím, že jsme oba šli pro stejný míč. Myslím, že jsem ho trefil do oka. Přeju mu všechno nejlepší a později uvidíme, co se stalo," uvedl Ousou.

Byl rád, že slávisté zápas po Kačarabově vážném zranění dotáhli do vítězného konce a Union porazili 3:1. "Doufám, že Taras bude brzy zpátky. Jsem rád, že to kluci dotáhli, i kvůli němu. Pro tým se obětoval," prohlásil Trpišovský.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články