Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Sparta vládní výjimku nedostala, s Partizanem ji požene jen tisíc fanoušků

Čtvrteční utkání fotbalistů pražské Sparty ve vyřazovací fázi Evropské konferenční ligy proti Partizanu Bělehrad se uskuteční před maximálně tisíci diváky. Letenský klub žádal o výjimku, aby mohl naplnit kapacitu stadionu na polovinu, ale marně.

"Kladné vyřízení naší žádosti o výjimku ohledně fanoušků na večerním zápase jsme neobdrželi. Těšíme se na podporu těch z vás, kteří dnes dorazí. Věříme, že i s tisícem fanoušků bude na Letné atmosféra, která nám pomůže k dobrému výsledku," uvedl letenský celek na sociálních sítích.

Od konce tohoto týdne bude v Česku po rozvolnění omezení proti koronaviru možné na sportovních akcích zaplnit nad 50 procent kapacity stadionu. V první lize od nadcházejícího 22. kola může být obsazeno vždy tisíc sedadel a k tomu polovina zbývající kapacity tribun k sezení. Vedení Sparty v minulých dnech žádalo, aby se pravidlo o větším počtu diváků na stadionu vztahovalo už na dnešní zápas, ale neuspělo.

Letenští se do vyřazovací fáze EKL probojovali díky třetímu místu ve skupině Evropské ligy. S Partizanem budou bojovat o účast v osmifinále. Úvodní duel začne v Praze ve 21:00, o týden později je na programu odveta v Srbsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články