Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Sadílek: Zbytečná prohra, šancí jsme jim moc nedarovali. Je v našich silách to doma otočit

S velkým zklamáním opouštěl trávník plovdivského fotbalového stadionu záložník Slovácka Lukáš Sadílek. Jeho tým prohrál v úvodním zápase Evropské konferenční ligy s tamním Lokomotivem 0:1 po gólu inkasovaném v úplném závěru. Přesto si opora týmu z Uherského Hradiště myslí, že šance na postup do třetího předkola stále žije.

Lukáš Sadílek
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

"Zápas se blížil ke konci, bylo to bez branek a vidina remízy byla velmi blízko. O to větší je naše zklamání. Navíc bych řekl, že to byla zbytečná prohra, protože šancí jsme jim moc nedarovali. Remíza by po tom vývoji duelu víc slušela," řekl Sadílek.

Slovácko mohlo jít do vedení v první půli po šanci Holzera a pak mohlo ještě v koncovce vyrovnat, protože v nastaveném čase se dostal do slibné příležitosti právě Sadílek.

"Štve mě to hrozně. Byl jsem sám na dostřel brány, mohl jsem míč líp zpracovat, ale neuvědomil jsem si to. Byl jsme zbrklý, měl jsem to líp zakončit. Moc šancí v takových pohárových duelech mít nebudeme, o to víc zahození mrzí," litoval záložník.

Je nám líto, video expirovalo.
Slovácko těsně padlo v Plovdivu

Slovácko si odbylo premiéru na evropské scéně a trenér Svědík připustil, že na některých hráčích byla znát nervozita. Sadílek osobně však tento názor nesdílel.

"Nervózní jsem nebyl, spíš jsem se strašně těšil a je jen škoda, že jsme prohráli gólem v poslední minutě. Kdyby to skončilo remízou, byla by nálada jiná. Tak musím zopakovat, že to mrzí," řekl Sadílek.

V zápase neúnavně povzbuzovali Lokomotiv domácí fanoušci a Sadílek doufá, že za týden v Hradišti budou mít podobnou výhodu zase fotbalisté Slovácka.

"Pořád jsme jen v půlce, je to otevřené a je v našich silách, abychom to otočili. Jen musíme proměňovat šance, pak můžeme myslet na postup," řekl Sadílek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články