Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Koller se trefil pošesté v sezoně a Samara konečně vyhrála

Moskva - Fotbalisté Samary se po osmi zápasech v ruské lize dočkali vítězství, když vyhráli 3:1 na hřišti posledního Chimki. Úvodním gólem se o to zasloužil i český útočník Jan Koller, který se vrátil do základní sestavy Samary. Naopak nenastoupil Jiří Jarošík, kterému kvůli prohlášením o klubu do novin hrozí propuštění.

Jan Koller
zdroj: www.visualrian.com

Samara prohrála pět z předchozích sedmi duelů a i dnes začala špatně, když od 9. minuty prohrávala. V 23. minutě však vyhrál Koller osobní souboj, spoluhráč mu míč vrátil a český kanonýr svým šestým gólem v sezoně a prvním po pěti zápasech vyrovnal. Ve druhém poločase pak zařídil Samaře výhru dvěma góly záložník Timofej Kalačev.

Necid hrál osm minut

Nepovedený zápas za sebou má naopak celek CSKA Moskva, který prohrál 1:2 městské derby na hřišti Lokomotivu. Tomáš Necid odehrál za poražené posledních osm minut, ale na svůj gól z minulého kola nenavázal. CSKA si prohrou zkomplikoval boj o titul, jelikož oba rivalové vyhráli.

Vedoucí Kazaň porazila 4:0 Groznyj i díky hattricku Bucharova a odskočila CSKA na rozdíl sedmi bodů. Jen o bod za Kazaní je Spartak Moskva, který vyhrál derby s FK Moskva 2:1, když vítězný gól dal dvě minuty před koncem Makejev. Martin Jiránek byl u toho v dresu vítězů po celé utkání.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články