Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Kolář po viróze trénoval, reprezentace míří na Hanou

Praha - Záložník Daniel Kolář poprvé trénoval s národním týmem před zápasy světové kvalifikace s Dánskem a v Arménii. V minulých dnech jej sice sužovala viróza, ale v úterý večer se už připojil k národnímu týmu a dnes ke spoluhráčům při dopolední přípravě.

Daniel Kolář v reprezentačním dresu
zdroj: Getty Images autor: Jamie McDonald

Podle tiskového mluvčího týmu Jaroslava Koláře je plzeňský hráč připravený zasáhnout do pátečního duelu s Dánskem, který hostí olomoucký Andrův stadion. Národní tým se na Hanou přesune vlakem ještě během odpoledne.

"Dan (Kolář) bude k dispozici, stejně jako všichni ostatní hráči," uvedl Kolář. Kouč Michal Bílek měl při pondělním srazu obavy o zdravotní stav obránce Theodora Gebre Selassieho, záložníka Tomáše Rosického a útočníků Matěje Vydry s Tomášem Pekhartem. Ti dorazili do Prahy s menšími šrámy, ale jejich startu prý nic nebrání.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentanti se přesunuli do Olomouce

Fotbalisté se po dopolední přípravě na Strahově v Praze sbalili a v 15:29 je čeká přejezd vlakem na Hanou. Ve čtvrtek dopoledne mají naplánovanou vycházku do olomoucké zoo, v podvečer na stadionu pak absolvují předzápasový trénink.

V pátek ve 20:30 začne duel s Dánskem, v Arménii se Češi představí příští úterý.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články