Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Kloppova štace v Liverpoolu bude pokračovat. Nemohl jsem uvažovat o odchodu, přiznal

Fanoušci Liverpoolu mají důvod k radosti i v pátek třináctého, trenér Jürgen Klopp totiž s ambiciózním klubem prodloužil smlouvu. U úřadujících šampionů Ligy mistrů bude německý stratég vázán do roku 2024, dosavadní kontrakt měl vypršet v roce 2022.

Klopp převzal Liverpool v říjnu 2015 po sedmi úspěšných letech v Dortmundu. V novém působišti prohrál v premiérové sezoně finále anglického Ligového poháru i Evropské ligy, loni skončil těsně pod vrcholem také v Lize mistrů.

Letos v červnu si však charismatický kouč spravil chuť a dovedl "Reds" k prvnímu triumfu v milionářské soutěži po 14 letech. V srpnu jeho svěřenci uspěli také v Superpoháru UEFA.

V loňském ročníku Premier League skončil Liverpool stříbrný o pouhý bod za Manchesterem City. Aktuálně ovšem vede tabulku s náskokem osmi bodů před Leicesterem a kráčí k prvnímu titulu od roku 1990.

"Tento klub je tak dobré místo, že jsem ani nemohl uvažovat o odchodu. Když vidím, jak se vyvíjíme a naše spolupráce funguje, tak cítím, že se můžeme nadále zlepšovat," uvedl Klopp.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články