Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Klopp: Možná to zní zvláštně, ale měli jsme vyhrát

Tři utkání, žádné vítězství, 16. místo v tabulce. Fotbalisté Liverpoolu podtrhli špatný start do ligového ročníku pondělní porážkou 1:2 na stadionu Manchesteru United. Trenér Jürgen Klopp ale navzdory zmíněnému nezdaru viděl na výkonu svého týmu pozitiva. Podle německého kouče měli "Reds" tradičního rivala zdolat. Velké množství absencí ho ovšem trápí.

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp na Old Trafford
zdroj: REUTERS

"Tenhle zápas jsme měli vyhrát. Vím, že to zní možná zvláštně, ale tak jsem to viděl," řekl Klopp v rozhovoru pro BBC. "United byli v úvodu agresivnější a šli do vedení, postupně jsme se ale zvedli a hráli způsobem, jak jsme chtěli. Z naší strany tam byla spousta dobrých momentů, měli jsme hodně střel i šancí, nebezpečné standardní situace. Jindy bychom utkání otočili, tentokrát se nám to nepodařilo," doplnil německý kouč.

Liverpool prohrával od 16. minuty po Sanchově brance, na kterou navázal po pauze Rashford, v závěru jen snížil Salah. "Reds" inkasovali úvodní gól v sedmém ligovém utkání v řadě.

"Znovu jsme nezachytili začátek, táhne se to s námi už od konce minulé sezony. Musíme s tím už něco udělat. V téhle lize nejsou slabí soupeři, nemůžeme jim dát pokaždé náskok a doufat, že to otočíme," prohlásil obránce Andy Robertson.

Úřadující vicemistři Premier League sice získali v úvodu ročníku anglický Superpohár, na ligovou výhru ale stále čekají. Zatím mají na kontě jen dva body za úvodní remízy. Podle Kloppa je na vině i početná marodka.

"Situace se zraněními není dobrá. V týdnu jsme pracovali se čtrnácti patnácti hráči prvního týmu. Nevím, zda se to do příštího duelu zlepší. Pro začátek budeme doufat, že se nikdo další nezraní," dodal Klopp.

Další zápas čeká Liverpool v sobotu na domácím hřišti proti nováčkovi Bournemouthu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články