Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Kde leží Plzeň? Mourinho si ji musel najít na internetu

Madrid – Ve Španělsku se udála obvyklá mediální výměna názorů mezi trenérem Realu Madrid Josém Mourinhem a Barcelonou. Netradiční však tentokráte bylo, že portugalský kouč si vzal při popisu situace v Lize mistrů nepřímo do úst i Viktorii Plzeň. "My máme těžkou skupinu, ale jiní měli víc štěstí. Musel jsem si přečíst na internetu, odkud vůbec pocházejí soupeři Barcelony," uvedl Mourinho pro španělský server As.com.

José Mourinho
zdroj: AP

Mourinho si nebral servítky a ostře zkritizoval výkony katalánského velkoklubu: "Nehrají nic moc. Štěstí, že mají tak lehkou skupinu."

Na nelichotivá Mourinhova slova reagoval barcelonský obránce Dani Alvés. "Víme, jaký je," uvedl na serveru Goal.com. "Vždycky se snaží šít do ostatních a vymlouvat se. Vůbec nemá cenu na to reagovat, my se budeme soustředit na naše výkony. Novináři tyhle jeho řeči milují, protože jim prodávají noviny, ale nám jde o to, co předvádíme na trávníku," prohlásil.

Barcelona je ve skupině H spolu s AC Milán, Viktorií Plzeň a BATE Borisov. Barcelona ze tří zápasů získala sedm bodů. Jedinou ztrátu si připsala za úvodní remízu 2:2 s AC Milán. Real Madrid neztratil ani bod, nezaváhal proti Ajaxu Amsterdam, Dinamu Záhřeb ani proti Lyonu. "Například my máme skupinu opravdu těžkou, ale jsme v ní suverénní, se třemi výhrami," konstatoval Mourinho.

"Budeme se soustředit jen na svoji práci, podobných výroků si vůbec nechceme všímat. Argumentovat budeme na hřišti, tedy tam, kde nám to jde nejlíp," dodal Alvés podle serveru Goal.com.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články