Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Karviná, Znojmo i Hradec se tři kola před koncem srovnaly na 50 bodech

Praha - Čelo tabulky se po remízách Karviné s Táborskem a Znojma s Českými Budějovicemi bodově srovnalo. Tři kola před koncem mají oba týmy a spolu s nimi i Hradec Králové shodně padesát bodů.

Domácí Karvinou, která před týdnem porazila vedoucí Hradec, poslal v 26. minutě do vedení záložník Budínský. Tři minuty před koncem ale na konečných 1:1 vyrovnal Albánec Ciku, který se během dřívějšího pětiletého působení v Karviné stal oblíbencem místních fanoušků.

Znojmo v Budějovicích využilo špatného začátku domácích a už po 17 minutách vedlo díky trefám Šumbery a Mezlíka 2:0. Do druhé půle poslal domácí trenér David Horejš místo exligových Šimáka a Mareše dva nové hráče a Budějovice ožily.

Po hodině hry snížil po přímém kopu Vaněk a o 12 minut později vyrovnal aktivní veterán Kalod. Za nerozhodného stavu měly oba týmy šance strhnout vítězství na svou stranu, další branka už ale nepadla. I pátý vzájemný zápas obou celků tak skončil remízou.

České Budějovice - Znojmo 2:2 (0:2)

Branky: 60. Vaněk, 72. Kalod - 9. Šumbera, 17. Mezlík. Rozhodčí: Nenadál - Vitner, Koval. ŽK: Pešek, Klesa, Kalod, Benát - Odehnal. Diváci: 647.

Karviná - Táborsko 1:1 (1:0)

Branky: 26. Budínský - 87. Ciku. Rozhodčí: Lerch - Kožár, Hájek. ŽK: Nešický (Táborsko). Diváci: 975.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články