Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Karius dochytal finále s otřesem mozku. Způsobil mu ho Ramosův loket

Dvě obrovské chyby během finále Ligy mistrů proti Realu Lorise Kariuse možná mají vysvětlení. Liverpoolský brankář v utkání, v němž anglický celek prohrál 1:3, chytal téměř poločas s otřesem mozku. Ukázalo to vyšetření, kterému se německý gólman podrobil na klinice v Bostonu. Podle lékaře Rosse Zafonteho mohl otřes vyvolat u Kariuse poruchy prostorového vidění.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih finále Ligy mistrů Real - Liverpool

Brankář Liverpoolu se v úvodu druhého poločasu za bezbrankového stavu srazil s obráncem Realu Sergiem Ramosem, který ho udeřil loktem do hlavy. Chvíli nato při snaze o rychlé rozehrání hodil míč nepochopitelně na nohu útočníkovi madridského celku Karimu Benzemovi, který otevřel skóre.

Za stavu 1:2 pak Karius nedokázal zastavit střelu Garetha Balea z dálky, která šla přímo na něj. Po zápase se se slzami v očích omlouval fanouškům i spoluhráčům.

Za specialisty v Bostonu poslali Kariuse kluboví lékaři. Gólman momentálně tráví v USA dovolenou.

Ramos ve finále už v prvním poločase vyřadil ze hry největší liverpoolskou hvězdu Muhammada Salaha, kterého v souboji přidržel za ruku a egyptský útočník si při pádu poranil rameno. Ze zápasu musel odstoupit a přijde rovněž o začátek mistrovství světa.

Kariusovu chybu řešil i Fotbal Fokus podcast:

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články