Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín UEFA

Kanonýr Drogba prodlouží smlouvu v Chelsea

Londýn - Kanonýr Didier Drogba z londýnské Chelsea neodchází. Slavný útočník Pobřeží slonoviny, o kterého měl v uplynulých týdnech údajně usilovat turecký Galatasaray Istanbul, se chystá prodloužit s anglickým velkoklubem smlouvu až do roku 2013. Podle svých slov je připraven bojovat o místo v sestavě Blues se španělským mistrem světa Fernandem Torresem.

Podle mínění nového kouče Chelsea Andrého Villase-Boase by oba kanonýři mohli hrát spolu, Drogba si to však nemyslí. "Podle mě bojujeme s Fernandem o místo ve středu útoku. Já s tím nemám problém, můžu hrát s ním i bez něj. Záleží na trenérovi," řekl Drogba, jenž je ve 33 letech nejstarším hráčem týmu. Je tak jen o pět měsíců mladší než portugalský trenér, který přišel z Porta.

Didier Drogba:

"Je to divný pocit být nejstarší v mužstvu, ale věku se nebojím. Když si to zasloužím, budu hrát, jinak ne."

Dvojnásobný nejlepší střelec Premier League se konkurence nebojí. Uvítal by prý, kdyby se Chelsea povedlo získat další vyhlédnutou posilu do útoku, kterou má být Romel Lukaku z belgického Anderlechtu. Talentovaný osmnáctiletý Belgičan, jehož cena je odhadován na 18 milionů liber, je označován za nového Drogbu. "Je to výborný hráč a mě těší, když ke mně někdo přirovnává mladé hráče. Možná by mě jednou mohl v Chelsea nahradit," míní nejlepší africký fotbalista z let 2006 a 2009.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články