Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kane se vrátil do tréninku Tottenhamu a může nastoupit i proti City

Tottenham hlásí před startem Premier League návrat svého klíčového hráče. Harry Kane se totiž zapojil do tréninku a podle trenéra Nuna Espírita Santa by mohl být o víkendu připraven i na úvodní zápas nového ročníku proti Manchesteru City. Osmadvacetiletý kapitán anglické reprezentace vynechal na začátku srpna týmovou přípravu a ještě více tím zneklidnil příznivce londýnského klubu, kteří se v posledních měsících obávají jeho možného odchodu právě do City.

Fotbalisté Tottenhamu oslavují gól proti WBA
zdroj: PA autor: Matt Dunham

Po pozdějším návratu do týmu z dovolené musel Kane absolvovat pětidenní karanténu a poté test na koronavirus, který dopadl dobře.

"Všechno je O.K. Připravuje se. Pořád máme před sebou další trénink v sobotu, abychom se rozhodli, zda bude Harry proti City v neděli hrát. Musíme si k tomu sednout a v sobotu se rozhodneme," prohlásil Espírito Santo, jenž měl s Kanem soukromý rozhovor.

Právě City jsou hlavním zájemcem o nejlepšího střelce loňského ročníku Premier League. Z toho však nový trenér "Spurs" před vzájemným utkáním nemá obavu. "Nebojím se, že bych musel někoho přesvědčovat, aby hrál za Tottenham. Je to velký a fantastický klub. Měli bychom být hrdí, že v něm můžeme být," dodal portugalský kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články