Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kadlec musel na druhou operaci, nos mu neochránila ani maska

Kolín nad Rýnem - Český fotbalista Michal Kadlec z Leverkusenu se dnes podrobil druhé operaci nosu, který mu minulý týden před diskotékou zlomili fanoušci Kolína nad Rýnem. O víkendu nastoupil proti Hannoveru s ochrannou maskou, přesto si nos znovu poranil. Přijde tak o závěrečné utkání sezony s Norimberkem, do přípravy na mistrovství Evropy by ale měl být v pořádku.

Český obránce Michal Kadlec
zdroj: ISIFA

Kadlec podstoupil druhý operační zákrok dnes odpoledne. ČTK pak řekl, že dalších deset dní bude mít od fotbalu a zátěže úplnou pauzu, aby neriskoval další možné komplikace. "Na nose budu mít lehkou sádru, kterou mi pak lékaři sundají. Každopádně moje příprava na Euro nijak ohrožená nebude," řekl Kadlec.

Sedmadvacetiletého reprezentačního obránce napadli fanoušci Kolína, když šel se spoluhráči slavit ligovou výhru 1:0 nad Hoffenheimem. Při odchodu z diskotéky ho dva fanoušci udeřili zezadu do hlavy a následně do nosu, který mu zlomili.

Po operaci nastoupil v sobotu proti Hannoveru, ale zraněný nos mu neochránila ani maska a po hodině hry musel vystřídat. Dnes pak musel na další zákrok, aby mu lékaři nos znovu srovnali.

Kadlecovi tak skončila sezona a může se připravovat na soustředění reprezentace, které se za tři týdny uskuteční v Rakousku. Tam ještě zřejmě bude nosit ochrannou masku. Kadlec ještě neví, jestli s maskou absolvuje i zápasy mistrovství Evropy. Dá na doporučení lékařů, kteří se rozhodnou podle aktuální situace.

"Sundám ji až začátkem června před startem mistrovství Evropy. Vidím přes ni dobře, jen se mi v ní hůře dýchá. Ale chvíli to s tím musím vydržet, protože nos byl přeci jen dost rozmlácený," řekl Kadlec.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články