Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

K reprezentaci se připojili Přikryl s Marešem, zraněný Schick zůstává

Ústí nad Labem - Trenér Karel Jarolím rozšířil nominaci na zápasy s Litvou a San Marinem o Tomáše Přikryla a Petra Mareše z Mladé Boleslavi. S týmem zatím stále zůstává i Patrik Schick, který má poraněný kotník, a řeší se, zda by mohl být připravený alespoň na kvalifikační duel v San Marinu.

"Mám poraněný kotník, není to ale naštěstí nic vážného. Zatím nevím, jak to bude v příštích dnech vypadat," řekl Schick.

S týmem zatím zůstává a odcestoval s ním i do Ústí nad Labem, kde reprezentace ve středu sehraje přípravný zápas s Litvou. "Zatím s ním počítat nebudeme. Ve čtvrtek dopoledne budeme moudřejší," řekl kouč Jarolím.

K reprezentaci se také připojili Přikryl s Marešem. Zatímco střední záložník Mareš už pod trenérem Jarolímem nastoupil v listopadové přípravě s Dánskem, Přikryl se dočkal premiérové pozvánky. Prošel však všemi mládežnickými reprezentacemi, mimo jiné odehrál 14 duelů za jednadvacítku.

Čtyřiadvacetiletý Přikryl může hrát na obou krajích zálohy, v poslední době nastupuje také na hrotu boleslavského útoku. V této ligové sezoně nastřílel čtyři branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi sbírají síly na utkání s Litvou
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články