Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

K reprezentaci se připojil i Kadlec, čeká se tak pouze na Pudila

Kranzach - Fotbalová reprezentace je na soustředění v Rakousku už téměř kompletní, k týmu se připojil i Michal Kadlec. Trenér Pavel Vrba tak už čeká jen na Daniela Pudila, který hraje se Sheffieldem Wednesday o postup do Premier League. Hráči v sobotu lehce trénovali a regenerovali po páteční výhře 6:0 nad Maltou a také absolvovali oficiální focení pro mistrovství Evropy.

Daniel Pudil
zdroj: ČTK/PA autor: Tim Goode

"Michal přijel v pátek večer. Teď už čekáme jen na Dana, který přijede až na závěr soustředění. Uvidíme, jestli stihne zápas s Ruskem. Spíše se zapojí až pak," řekl asistent trenéra Karel Krejčí. Češi původně odjížděli ve středu do Kranzachu bez čtyř hráčů. Marek Suchý s Tomášem Vaclíkem se k týmu připojili ve čtvrtek večer po zisku titulu s Basilejí. V pátek večer dorazil i Kadlec, který ještě ve čtvrtek absolvoval s Fenerbahce finále tureckého poháru.

V sobotu už s týmem normálně trénoval stejně jako Bořek Dočkal, který zápas s Maltou vynechal kvůli doléčování zranění. "Nechtěli jsme riskovat, že by si zranění obnovil. V tréninku už žádné omezení nevidím," prohlásil Krejčí. "Pozápasový trénink byl nejprve v režii kondičního trenéra a pak se to rozdělilo podle minutáže," dodal. Ještě předtím však celá reprezentace pózovala fotografům při oficiálním focení.

Odpoledne mají hráči volno, aby se mohli věnovat rodinám, zatímco realizační tým bude ještě rozebírat zápas s Maltou. Večer pak budou společně sledovat finále Ligy mistrů, ve kterém se utkají Real Madrid s Atléticem Madrid. Tedy dva španělské celky s hráči, kteří budou prvními soupeři Čechů na mistrovství Evropy.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentanti absolvovali oficiální focení před Eurem
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články