Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Juventus s Veronou jen remizoval

Verona - Juventus Turín se týden před finále Ligy mistrů rozloučil s italskou fotbalovou ligou remízou na hřišti Hellasu Verona 2:2. O vítězství přišel v nastaveném čase. Celkový triumf však už fotbalistům "Staré dámy" nikdo nevezme.

Radost hráčů Juventusu
zdroj: REUTERS autor: Giorgio Perottino

Turínský tým má titul jistý již několik týdnů, k němu už přidal také triumf v Italském poháru. V zápase s Veronou tak už hrál jen o udržení formy před vrcholem sezony proti Barceloně, který ho čeká příští sobotu v Berlíně.

Juventus v zápase dvakrát vedl, nejprve po brance Pereyry. Na jeho gól ale odpověděl Luca Toni, který se 22. brankou v sezoně posunul do čela tabulky střelců. Vedení italskému mistrovi vrátil Fernando Llorente a dlouho už to vypadalo, že Juventus vedení udrží. Jenže Carlos Tévez dvě minuty před koncem neproměnil pokutový kop a v nastaveném čase nejprve dostal červenou kartu jeho spoluhráč Pepe a z následné standardní situace dokázal Juan Gómez hlavou vyrovnat.

AC Milán za sebou dobrou sezonu nemá, skončí na nejhorší ligové příčce od desátého místa v roce 1998. Alespoň mu vyšel závěrečný zápas sezony. Rossoneri otočili utkání na půdě Atalanty Bergamo a po brankách Pazziniho a Bonaventury vyhráli 3:1. Zatím jim patří deváté místo.

Italská fotbalová liga - 38. kolo:

Hellas Verona - Juventus Turín 2:2 (48. Toni, 90.+3 Gómez - 42. Pereyra, 57. Llorente), Bergamo - AC Milán 1:3 (21. Baselli - 38. a 80. Bonaventura, 36. Pazzini z pen.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články