Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Juventus nevyšel. Necid se vrací do Zwolle, ze smlouvy v CSKA se vyvázal

Zwolle - Tomáš Necid stráví jarní část sezony v nizozemském Zwolle, kde hostoval už na podzim z CSKA Moskva. Český útočník se vyvázal ze smlouvy v ruském klubu, která mu měla vypršet na konci června, a v létě bude volným hráčem. Návrat do Zwolle potvrdil také sám Necid na svém twitterovém účtu.

Útočník Zwolle Tomáš Necid (vlevo) slaví vstřelenou branku
zdroj: ISIFA/EPA autor: HENK JAN DIJKS

"Tomáš dnes definitivně ukončil smlouvu s CSKA a domluvil se na půlroční spolupráci ve Zwolle. Pro případné zájemce bude v létě k mání jako volný hráč zdarma," uvedl hráčův agent Jiří Müller.

Pětadvacetiletý Necid prožil na podzim ve Zwolle vydařené období. V devatenácti soutěžních zápasech za momentálně čtvrtý tým nizozemské ligy vstřelil devatenáct branek a připsal si také dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Necid nakonec dokončí sezonu ve Zwolle

O Necida se údajně zajímaly i italské kluby v čele se slavným Juventusem Turín, jenže český útočník má lehké zranění nohy, což prý týmy ze Serie A nakonec odradilo. Do CSKA Moskva zamířil v roce 2009 ze Slavie, několikrát byl ale na hostování.

Necid se na podzim střelecky prosadil i v reprezentaci, když jednou trefou přispěl k výhře 4:2 v Kazachstánu v rámci evropské kvalifikace. V národním celku má na kontě 28 startů a osm branek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články