Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Juventus díky Buffonovi přetlačil Inter, de Ligt si dal při premiéře v základu vlastní branku

Třetímu nejdražšímu obránci fotbalové historie Matthijsi de Ligtovi se zatím v Juventusu nedaří. V přípravném utkání proti Interu Milán si dal po deseti minutách hry vlastní gól. Italský mistr v 68. minutě vyrovnal zásluhou Cristiana Ronalda a v rozstřelu zvítězil 4:3 poté, co veterán Gianluigi Buffon zneškodnil tři penalty.

Fotbalisté Juventusu se radují
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

Devatenáctiletý De Ligt, který přestoupil minulý týden z Ajaxu Amsterdam za 75 milionů eur (asi 1,9 miliardy korun), zatím nemá v dresu Juventusu dobrou bilanci. V neděli při své premiéře nastoupil proti Tottenahmu na poslední půlhodinu, v níž turínský tým ztratil vedení 2:1 a prohrál 2:3.

V čínském Nan-ťingu debutoval v základní sestavě a znovu nemohl být spokojen. Po rohovém kopu Interu nešťastně poslal míč do vlastní sítě. Na hřišti strávil první poločas.

Hrdinou zápasu se stal jednačtyřicetiletý Buffon, který se vrátil do Juventusu po roce v Paris St. Germain. Proti mistru světa z roku 2006 v penaltovém rozstřelu neuspěli Andrea Ranocchia, Samuele Longo a Borja Valero. O výhře Juventusu rozhodl Merih Demiral.

Je nám líto, video expirovalo.
Juventus si poradil s Interem až na penalty, de Ligt si dal předtím vlastní gól
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články