Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Jovič v Realu Madrid? Srbský talent prý přestoupí z Frankfurtu za 60 milionů eur

"Bílý balet" ohlásil přestavbu kádru a na první posile pro novou sezonu se už údajně domluvil s Frankfurtem. Z Eintrachtu dle španělského deníku As koupí jednadvacetiletého útočníka Luku Joviče za 60 milionů eur (asi 1,5 miliardy korun) a podepíše s ním šestiletou smlouvu. Benfica Lisabon, předchozí zaměstnavatel talentovaného Srba, by obdržela z této částky 12 milionů eur.

Luka Jovič
zdroj: Reuters autor: RALPH ORLOWSKI

Eintracht by na prodeji Joviče i tak výrazně vydělal. Účastník loňského mistrovství světa dosud v bundeligovém klubu pouze hostoval a teprve před dvěma týdny uplatnilo jeho vedení opci. Údajně za sedm milionů eur získalo hráče na přestup a zavázalo si jej kontraktem do roku 2023.

Do Frankfurtu přišel čtyřnásobný srbský reprezentant na hostování z Lisabonu v létě 2017. V minulé sezoně se trefil ve dvaadvaceti ligových zápasech osmkrát. V tomto ročníku zazářil v nejvyšší soutěži 17 brankami a dalších 9 přidal v Evropské lize - naposledy ve čtvrtek při domácí remíze 1:1 s Chelsea v prvním semifinálovém duelu.

Sportovní ředitel Eintrachtu Fredi Bobic nicméně v rozhovoru pro ESPN řekl, že s Realem doposud k žádnému kontaktu nedošlo. "Nikdo z Madridu nás neoslovil. Nemám zapotřebí lhát, opravdu jsme s nimi ještě nejednali," prohlásil Bobic.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Frankfurt n. M. - Chelsea
Zdroj
ČTK, ESPN

Hlavní zprávy

Nejčtenější články