Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jiránek se domluvil na angažmá v Grozném

Moskva - Fotbalový obránce Martin Jiránek získal angažmá v Těreku Groznyj. Viceprezident čečenského klubu Gajdar Alchanov podle agentury RIA Novosti oznámil, že dvaatřicetiletý fotbalista podepsal dvouletou smlouvu. Těreku zatím v ruské lize, která má letní přestávku, patří po 16 kolech desáté místo. Kromě Jiránka získal Groznyj také bývalého brazilského reprezentanta Ewerthona. Někdejší hráč Borussie Dortmund a Zaragozy přišel z Palmeiras a s Těrekem podepsal roční kontrakt.

Martin Jiránek
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Na všem důležitém jsme domluveni, zbývá dořešit detaily a pak lékařská prohlídka. Myslím, že už brzy bude můj přestup oznámen oficiálně," prohlásil ještě v sobotu bývalý český reprezentant, který byl nedávno spojován s jiným ruským klubem Krasnodarem.

Do Ruska se dvaatřicetiletý Jiránek vrací po roce, který strávil v Birminghamu, s nímž sestoupil do druhé anglické ligy. Klub s ním poté neprodloužil smlouvu a český zadák se stal volným hráčem. Předtím hrál Jiránek šest sezon v moskevském Spartaku, kde byl i kapitánem.

Jednatřicetinásobný reprezentant se v Grozném mine s fotbalovou legendou Nizozemcem Ruudem Gullitem, který byl před měsícem odvolán. Momentálně vede mužstvo, v němž jsou fotbalisté z 13 různých zemí světa, dočasný kouč Isa Bajtijev.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články