Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Jiráček přijde o duel s Bayernem, skolila ho střevní chřipka

Hamburk – Místo toho, aby si zahrál šlágr proti Bayernu Mnichov, bude český fotbalový reprezentant Petr Jiráček ležet v posteli. Záložník Hamburku měl v sobotním utkání německé Bundesligy poprvé od října naskočit v základní sestavě, avšak o zápas ho připraví střevní chřipka. Záložník Hamburku měl nastoupit nezvykle na pozici levého obránce.

Jiráček, který během reprezentační přestávky odehrál první hodinu kvalifikačního utkání s Dánskem (0:3) a posledních šest minut vítězného duelu v Arménii (3:0), hrál v Bundeslize v základní sestavě naposledy 21. října proti Stuttgartu. Poté ho vyřadila ze hry operace třísla a na jaře dostal příležitost jen dvakrát jako střídající hráč, dohromady na 21 minut.

Trenér Thorsten Fink chtěl Jiráčka postavit nezvykle na místo distancovaného levého beka Marcella Jansena. Podle internetových stránek severoněmeckého klubu se při indispozici bývalého záložníka Plzně stáhne do obrany další středopolař Dennis Aogo.

Suverén této sezony německé ligy Bayern Mnichov se může v případě vítězství nad Hamburkem stát už v 27. kole ligovým mistrem. Aby získal titul rekordně brzy, musí mu však nahrát Stuttgart a připravit o body druhý Dortmund.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články