Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Jindřišek po utkání s Brnem: Zastavilo nás nucené přerušení

Praha - Kapitán Klokanů Josef Jindřišek litoval po utkání s Brnem především výtržností fanoušků, po kterých rozhodčí zápas v druhé půli na takřka deset minut přerušili. Jindřišek chvíli předtím srovnal z penaltové značky stav a nebýt nucené pauzy, mohli dle něho Bohemians v Ďolíčku slavit vítězství.

Sport
zdroj: ČT4

V kariéře se Jindřiškovi stalo poprvé, že by se spoluhráči musel uprostřed utkání odejít do šatny a pak se zase na hrací plochu vrátit. "Nějaké přerušení jsem zažil, ale takhle, abych musel odejít do kabin, to ne. Říkali jsme, že musíme hrát pořád stejně, ještě více přidat a další taktické pokyny, abychom ještě zápas otočili," líčil dvaatřicetiletý středopolař.

Josef Jindřišek:

"Byli jsme na koni, měli šance a soupeř byl pod tlakem. Škoda, že to přerušili, byli jsme deset minut v kabině. Brno se mohlo zatím připravit nebo nahecovat. Náš tlak se zpomalil a už to nebylo takové, jako by to mohlo být po tom gólu."

Věří, že se jeho tým na jaře zlepší a v tabulce se dostane výš. "V některých zápasech nám chybělo víc důrazu v koncovce, neproměnili jsme vyložené šance. Když nebudeme dávat góly, nemůžeme vyhrávat. Mohlo to být lepší, ale v tabulce je blízko u sebe dalších šest sedm mančaftů, je tam rozdíl dvou bodů. Myslím, že jaro bude na obou polovinách tabulky hodně napínavé. Naším hlavním cílem je záchrana," uvedl Jindřišek.

Před utkáním byl slavnostně oceněn speciálním dresem za svůj stý ligový duel v dresu Bohemians 1905 společně s prezidentem vršovického klubu Antonínem Panenkou, který v pondělí oslaví 65. narozeniny. "Panenka je legenda. Já měl dres s počtem zápasů a on dres se svými léty. Tu fotku si vyžádám, zvětším a někam pověsím," dodal bývalý hráč Jablonce a Olomouce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články