Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Jílek se dočkal odměny za skvělé výkony Olomouce, po půlroce znovu prodloužil smlouvu

Za výborné výkony fotbalistů Olomouce v nejvyšší soutěži se kouč Václav Jílek dočkal odměny. Ligový nováček už po půlroce s trenérem opět prodloužil smlouvu. Sigmu, se kterou se drží na třetím místě tabulky, povede do konce června 2019. 

Trenér Olomouce Václav Jílek
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Jílek v minulé sezoně dovedl Olomouc z druhé ligy zpět do nejvyšší soutěže a už v květnu prodloužil spolupráci do konce tohoto ročníku. Nyní se hanáckému klubu zavázal i na příští sezonu.

Jednačtyřicetiletý Jílek je na lavičce Sigmy od října 2015 a ve funkci vydržel i po ztrátě prvoligové příslušnosti. S mužstvem slavil okamžitý návrat mezi elitu, poté co Sigma za celou sezonu prohrála jen tři zápasy.

A jako nováčci si Hanáci vedou neméně úspěšně i v nejvyšší soutěži. Z dvanácti kol nebodovali jen v Plzni s ligovým suverénem (0:1) a v tabulce jsou třetí jen vinou horšího skóre oproti Slavii. Skončila už ale jejich pouť pohárovým MOL Cupem, v němž Sigma podlehla v minulém týdnu v osmifinále Jablonci 3:4.

Jílek je rovněž asistentem Vítězslava Lavičky u národního výběru do 21 let. Předtím působil jako asistent ve Spartě a u národního týmu do 19 let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články