Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Jihlavu čeká další ročník boje o postup do první ligy

Jihlava - Fotbalisté Vysočiny Jihlava v nadcházejícím ročníku druhé ligy nemění plány. Třetí tým uplynulé sezony chce znovu bojovat o jednu ze dvou příček zaručujících postup do nejvyšší domácí soutěže.  "Sebekriticky říkám, že taková šance postoupit, jako se nám naskytla v loňské sezoně, tu už dlouho nebude. Nadcházející soutěžní ročník bude podle mého nejtěžší v historii," tvrdí ředitel klubu Zdeněk Tulis, který za adepty na postup považuje dalších sedm týmů.

Po sezoně mužstvo převzal kouč Roman Pivarník a dosavadní trenér Josef Vrzáček se vrátil na pozici asistenta. Trenérský tandem měl v letní přípravě k dispozici 30 fotbalistů, nyní už jich je o pět méně a podoba kádru ještě není konečná. "Dá se předpokládat pohyb jak směrem ven, tak i dovnitř," doplnil mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Jihlavané v soutěžní pauze nastoupili k devíti přátelským utkáním, z nichž tři vyhráli a v jednom remizovali. "S přípravou jsem spokojený. V nové sezoně musíme zapracovat na tom, abychom vozili body zvenku, protože v minulosti se to příliš nedařilo," podotkl Tulis.

Do nové sezony druhé ligy vstoupí Vysočina v pátek, kdy na domácím trávníku od 19 hodin přivítá fotbalisty Bohemians Praha.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články