Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Jihlava porazila v druhé lize Most 3:0 a zůstane druhá

Jihlava - Jihlavští fotbalisté zůstanou v tabulce druhé ligy na postupovém druhém místě i po 26. kole. Třináctý Most dnes svěřenci trenéra Romana Pivarníka doma porazili 3:0 a před třetími Bohemians Praha mají čtyřbodový náskok.

Druhá liga
zdroj: isifa/VLP autor: Libor Plíhal

Domácí začali naplňovat roli favoritů po čtvrthodině hry. Vaculík odcentroval ze standardní situace přesně na hlavu nabíhajícího útočníka Sedláčka, který balon jemnou tečí nasměroval za Bertelmanova záda. Hned poté se ale hra vrátila do průměru a odbývala se především uprostřed hrací plochy.

Hosté prověřili Blažka jen střelami z dálky, tou nejvážnější se prezentoval Holub. Domácí se naopak snažili o dlouhé nakopávané míče za obranu, ale s těmi si soupeř dokázal poradit.

Rozhodující trefa přišla tři minuty po přestávce, kdy si aktivní Vaculík počkal na hranici vápna na Teclovu přihrávku a přesnou střelou poslal Vysočinu do dvoubrankového trháku.

Hosté po inkasované brance rezignovali na veškerou aktivitu směrem kupředu a otěže utkání natrvalo převzali Jihlavané. V 67. minutě chorvatský bek Vysočiny Gavrič rozehrál nakrátko roh, míč se dostal k Sedláčkovi a ten vstřelil svou druhou branku v zápase.

Jihlava - Most 3:0 (1:0)

Branky: 15. a 67. Sedláček, 48. Vaculík. Rozhodčí: Hrubeš - Kocián, Santarius. ŽK: Velický, Jungr - Procházka, Hofmann. Diváci: 1 550.

Sestavy:

Jihlava: Blažek - Obert, Tlustý, Halama, Gavrič - Vaculík (86. Kučera), Jungr, Velický, Mešanovič (65. Veselý) - Sedláček (82. Vacek), Tecl. Trenér: Pivarník.

Most: Bertelman - Knakal, Procházka, Hofmann, Řehák (62. Běloušek) - Pilař (72. Štefko), Holub, Schut, Kerbr - Huňa, Štípek (59. Mlika). Trenér: Zach.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články