Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jednadvacítku čeká v Jablonci zápas se silnou Belgií

Praha - Reprezentační jedenadvacítka zahájila přípravu na další fázi kvalifikace o účast na Euru 2017, kdy se v Jablonci utká s favorizovanou Belgií. Zatímco Rudí ďáblové neztratili v dosavadním průběhu kvalifikace ani bod, zaváhání v zápasech s Lotyšskem a Černou Horou staví národní tým do těžké pozice. Přímý přenos utkání sledujte ve čtvrtek od 16:50 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Lavička: Belgie má velmi dobře poskládaný tým

Trenér lvíčat Vítězslav Lavička si uvědomuje, že jeho svěřence čeká velmi obtížný zápas. "Výkony jednadvacítky jsou odrazem celkového stavu belgického fotbalu. Mají velmi dobře nastavený systém, tato generace je velice silná, hráči hrají v zahraničních klubech nebo v kvalitních domácích, jako je Anderlecht. Je tam jasný trenérský rukopis, důraz na ofenzivní fotbal," hodnotí soupeře Lavička.

Trenér doplnil kádr pro kvalifikační utkání s Belgií a v Moldavsku o českobudějovického útočníka Zdeňka Linharta a ostravského stopera Filipa Kašu. Z nominace naopak vypadl zraněný mladoboleslavský útočník Stanislav Klobása. Problémy má i teplický stoper Michael Lüftner, ten se však zatím k týmu připojil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články