Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Jednadvacítku čeká otevřený trénink. Připojí se i trojice ze seniorské reprezentace

Praha - Po třídenním volnu se opět sešli čeští fotbalisté do 21 let. Vpodvečer výběr trenéra Jakuba Dovalila čeká trénink, kde se do přípravy před domácím mistrovstvím Evropy poprvé zapojí trojice Pavel Kadeřábek, Václav Kadlec a Ladislav Krejčí. Ti se vrátili z Islandu, kde byli se seniorským výběrem.

Hráči i realizační tým po desetidenním soustředění v Rakousku volno přivítali a každý ho strávil po svém. Například záložník Jan Kliment vyrazil k Máchovu jezeru, zatímco kapitán týmu Jakub Brabec byl s těhotnou manželkou. "Všechny tři dny jsme byli spolu, ale pro ni to bylo krátké. Nicméně to je úděl fotbalu, navíc bude na každém zápase," řekl stoper pražské Sparty.

"Samozřejmě by mi bylo líp, kdybych jí mohl být nablízku, protože v takhle pokročilém stavu se už může stát ledacos, zejména v takovém vedru. Ale jsem dvacet minut od domova, takže kdyby se něco stalo, určitě bych se s trenérem domluvil," dodal.

Kouč naopak příliš odpočinku neměl. "Čtvrtek a pátek jsem strávil sledováním Dánů. S Mírou Jirkalem (pozorovatel soupeřů) jsme vyhodnocovali poslední poznatky, byly to náročné dva dny," řekl Dovalil na adresu prvního českého soupeře, proti kterému domácí výběr nastoupí ve středu v Edenu.

"Už bych si přál, aby to začalo," přidal český kouč, jenž už také může počítat s navrátilci Krejčím, Kadeřábkem a Kadlecem, kteří byli u páteční kvalifikační prohry reprezentačního áčka na Islandu. "Domluvili jsme se, že dorazí odpoledne, aby měli možnost se vyspat," řekl Dovalil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články