Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

Jednadvacítka vyrazí do Arménie kompletní

Praha - V plné síle vyrazí fotbalová jednadvacítka ke kvalifikačnímu utkání do Arménie, které má co vracet po remíze 1:1 z domácího zápasu. Pokud se svěřencům trenéra Jakuba Dovalila v pátek 11. listopadu v Jerevanu podaří vyhrát, povedou dál tabulku 3. skupiny, v níž jsou nyní před Arménií jen díky skóre.

Jakub Dovalil
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Mužstvo se po překvapivé remíze s Armény vzchopilo a přivezlo důležitou výhru 1:0 z nedávného duelu ve Walesu. I proto je Dovalil přesvědčen, že jeho svěřenci mohou v Jerevanu odčinit úvodní domácí zaváhání.

"Jednoduché to rozhodně nebude, ale máme kvalitu na to, abychom vyhráli. Tři body by znamenaly zase trochu přiblížení se ke kýžené baráži," prohlásil na dnešní tiskové konferenci. Kouč může počítat s největšími oporami včetně Jana Lecjakse, Lukáše Marečka, Václava Kadlece či Jana Chramosty.

Na mladíky nečeká lehký souboj, arménský tým tvoří většinou hráči Pjuniku Jerevan, jehož sílu vyzkoušela v kvalifikaci Ligy mistrů Plzeň. "Čeká nás zase dlouhý let, něco přes čtyři hodiny, ale s tím se musíme srovnat. Bude to však pořádná bitva, Černá Hora tam prohrála 1:4," připomněl Dovalil poslední úspěch Arménů.

Nominace fotbalové jednadvacítky na zápas v Arménii

Brankáři: Marek Štěch, Roman Valeš

Obránci: Pavel Čmovš, Lukáš Hejda, Tomáš Kalas, Jan Lecjaks, Milan Nitrianský, Filip Novák

Záložníci: Vladimír Darida, Ladislav Krejčí, Marek Hanousek, Josef Hušbauer, Jan Kopic, Lukáš Mareček

Útočníci: Václav Kadlec, Jan Chramosta, Tomáš Wágner, Martin Nešpor

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články