Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Jednadvacítka se před Arménií sešla v plné síle

Praha - Fotbalová reprezentace do 21 let se sešla v Praze před pátečním utkáním evropské kvalifikace v Arménii a trenéra Jakuba Dovalila může těšit, že v pořádku dorazilo všech 18 nominovaných hráčů. Tým se po srazu na pražském Strahově vzápětí přesunul do Štiřína, v jehož okolí bude až do středečního odletu do Jerevanu trénovat. V úterý "lvíčata" čeká dvoufázová příprava v nedalekých Kunicích, ve středu absolvují ještě jeden trénink a večer se přesunou do Arménie.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

S jednadvacítkou se zatím bude připravovat i mladoboleslavský útočník Jan Chramosta, který je jedním ze tří náhradníků do reprezentačního A týmu pro případ, že by v baráži proti Černé Hoře nemohl nastoupit rekonvalescent Milan Baroš. "Chramosta normálně zůstává s námi a zatím neřešíme, jestli by mohl odjet pryč, nebo ne," řekl kouč Dovalil.

Jeho tým v pátek v Jerevanu absolvuje přímý souboj o první místo ve třetí kvalifikační skupině, po třech utkáních má sedm bodů a stejně je na tom i Arménie. Její výběr v září v Uherském Hradišti uhrál překvapivou remízu 1:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články