Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Je to fraška. Schick je naprosto zdravý, prohlásil majitel Sampdorie

Řím - Kauza ohledně přestupu Patrika Schicka do Juventusu dostala nový rozměr. Massimo Ferrero, majitel janovské Sampdorie, označil přístup turínského velkoklubu za frašku. Vedení "Staré dámy" pohrozil, že hráče klidně prodá někomu jinému. Juventus stále váhá s podpisem, protože lékařská prohlídka údajně odhalila u jednadvacetiletého útočníka zdravotní potíže. "Kdo je nemocný, je nemocný. Kdo je zdravý, je zdravý. A on je naprosto zdravý," řekl Ferrero. 

Patrik Schick slaví vstřelený gól
zdroj: imago sportfotodienst autor: imago sportfotodienst

Schick se první zdravotní prohlídce podrobil na konci června, ale k dokončení přestupu zatím nedošlo kvůli údajným nesrovnalostem srdečních testů. To však Ferrero striktně odmítl. "Je to fraška. Schick není zdravý? On je naprosto zdravý," prohlásil v rozhovoru pro janovský deník Il Secolo XIX.

Minulý týden se český reprezentant podrobil v Turíně další kontrole a italská média začala spekulovat o tom, že by ho šestinásobný obhájce titulu raději přivedl na hostování. "To, co našli, je na úrovni rýmy. Jestli Juventus z přestupu vycouvá, prodáme Schicka do jiného ze čtyř klubů, které o něj projevily zájem," pokračoval Ferrero.

"Co se týče možného hostování, tak ze stávající dohody neuhneme ani o milimetr," uvedl rezolutně majitel Sampdorie, kam Schick přišel loni v létě z pražské Sparty. Za janovský celek poté v Serii A nastřílel jedenáct branek a Juventus měl za něj údajně zaplatit 30,5 milionu eur (asi 795 milionů korun).

"Ten kluk je zdravý, může hrát, akorát teď musíme vyřešit, kdo začal šířit spekulace, které můžou ohrozit jeden z největších talentů evropského fotbalu. Ale dost řečí. Kdo je nemocný, je nemocný, a kdo je zdravý, je zdravý. A Schick je naprosto zdravý a žádný problém neexistuje," zakončil Ferrero.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články