Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Jarolíma žádná nabídka neoslovila, zůstane asi i na jaře v Hamburku

Berlín - Český fotbalista David Jarolím pravděpodobně zůstane i v jarní části sezony v bundesligovém Hamburku, kde plní jen roli náhradníka a od vedení má svolení k odchodu. Podle deníku Hamburger Morgenpost nedostal žádnou nabídku, která by ho oslovila, a tak je připraven ještě půlrok na severu Německa zůstat, než mu vyprší smlouva.

David Jarolím
zdroj: Hamburk SV

"Možnosti v zimě nejsou takové jako v létě a já nechci na poslední chvíli volit nějaké nouzové řešení," řekl listu dvaatřicetiletý bývalý reprezentant, který v Hamburku nosil i kapitánskou pásku.

Trenéři však začali sázet na mladší hráče, a tak na odchovance Slavie v posledních měsících zůstávalo jen místo na lavičce. "Být náhradníkem je pro mne samozřejmě málo. Bolí to, ale nechci si stěžovat. Takový je fotbal," uvedl defenzivní záložník smířeně s tím, že do základní sestavy HSV se už nejspíš nevrátí.

Hamburskému deníku potvrdil, že má v plánu hrát vrcholový fotbal ještě dva roky a pak by chtěl "pověsit kopačky na hřebík". Od hamburského klubu dostal nabídku, aby se poté ujal trénování mládeže. Zatím ale není rozhodnut, zda ji využije. "Je to dobrá možnost, ale ve fotbale se stává tolik věcí. Člověk nikdy neví, co přijde," řekl Jarolím.

V Hamburku hraje syn trenéra Karla Jarolíma od roku2003 aje tam v současnosti nejdéle působícím hráčem. Předtím v bundeslize oblékl dres Bayernu Mnichov a Norimberku. Už na podzim o něj projevil eminentní zájem druholigový Mnichov 1860. Český fotbalista ale avizoval, že chce zůstat v nejvyšší německé soutěži.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články