Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Jarolím: Ze Slovanu neodejdu

Bratislava - Fotbalový trenér Karel Jarolím zůstane ve Slovanu Bratislava a nemá v úmyslu odejít za lukrativní nabídkou do Saúdské Arábie. Spekulace slovenských médií o chystaném podpisu smlouvy v klubu Al Ahlí Džidda český kouč popřel a tvrdí, že na lavičce domácího mistra zůstane.

"Nebyl to můj poslední zápas ve Slovanu. Doufám, že mě po prohře s Apoelem nevyhodí. Nic jsem nikde nepodepsal, ale mohu potvrdit, že zájem byl. Mám platnou smlouvu se Slovanem a nechystám se odejít," řekl Jarolím po domácí porážce 0:2 s kyperským týmem z Nikósie, která vyřadila Slovan z boje o Ligu mistrů.

Podle deníku Nový Čas by měl Jarolím v sobotu odletět do Saúdské Arábie, aby se s klubem dohodl na kontraktu. A zápas s Apoelem měl být pro něj derniérou. List na tom trvá, podle jeho informací se Jarolím už dohodl na dvouleté smlouvě s ročním platem 1,5 milionu eur. V pondělí se prý má k arabskému týmu připojit a hned vést první trénink.

Představitelé Slovanu nicméně stejně jako Jarolím tvrdí, že změnu na trenérském postu nechystají a toto téma ani neřeší. Nabídku ze stejného regionu podle místopředsedy bratislavského klubu Petra Kašpara údajně Jarolím dostal už před rokem. "Pokud by měl skutečně seriózní zájem odejít trénovat do zahraničí, museli bychom ho v první řadě uvolnit, ale my jsme s jeho službami spokojení," řekl Kašpar na adresu bývalého kouče Slavie, který přišel do Slovanu v říjnu. Tým tehdy převzal na pátém místě, ale na konci sezony s ním slavil ligový titul a navrch i domácí pohár.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články