Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Jarolím asi odejde ze Slovanu do Saúdské Arábie

Bratislava - Český fotbalový trenér Karel Jarolím je údajně na odchodu ze Slovanu Bratislava, s nímž v minulé sezoně získal titul. Podle informací slovenského deníku Nový Čas má namířeno do saúdskoarabského celku Al Ahlí Džidda, kde by měl o víkendu podepsat smlouvu. Kouč to však odmítl potvrdit s tím, že se nyní soustředí na dnešní odvetu 3. předkola Ligy mistrů s Apoelem Nikósie.

Čtyřiapadesátiletý kouč přišel do Slovanu loni v říjnu a hned v první sezoně přivedl tým k titulu. "Jediné, co mě teď zajímá, je zápas s Nikósií. Mám smlouvu se Slovanem a momentálně neřeším nic jiného než odvetu Ligy mistrů," řekl Jarolím. Spekulacím však nahrává i fakt, že Al Ahlí na svém oficiálním webu oznámilo, že jméno nového trenéra zveřejní ve čtvrtek, tedy den po zápasu s Nikósií.

Jarolím, který v české lize vedl Příbram, Slovácko a Slavii, tak bude zřejmě následovat bývalého předsedu FAČR Ivana Haška, který před měsícem zamířil rovněž do Al Ahlí, ovšem v Dubaji. Právě s Haškem byl Jarolím na zahraničním angažmá ve Štrasburku, když mu dělal asistenta. 

Al Ahlí Džidda je dvojnásobný mistr saúdskoarabské ligy, naposledy však v roce 1984. V minulé sezoně skončil na šestém místě. V minulosti na jeho lavičce působil například Brazilec Luis Felipe Scolari či Srb Milovan Rajevač.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články