Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Janda má namířeno do Antalyasporu

Antalyaspor (Turecko) - Fotbalový záložník Petr Janda, kterému po podzimu skončila smlouva v pražské Slavii, by měl zamířit do Antalyasporu. S devátým týmem turecké ligy vede závěrečná jednání a v nejbližší době by měl v novém působišti podepsat smlouvu pravděpodobně na tři a půl roku. Pokud se Jandův příchod do Antalyasporu úspěšně uzavře, stane se Janda devátým českým hráčem působícím v nejvyšší turecké lize.

Petr Janda
zdroj: ISIFA/VLP autor: Martin Divíšek

"Teď jsme přistáli v Antalyi, vypadá to na Antalyaspor. Když všechno dobře dopadne a domluvíme se na podmínkách, měli bychom podepsat smlouvu," řekl agent Josef Vejmelka ze společnosti All Stars Team, který hráče zastupuje.

Janda skončil po podzimu ve Slavii a od té doby si hledal nové angažmá. Jednání o jeho novém působišti se táhla již několik týdnů a dlouho se zdálo, že pětadvacetiletý záložník zamíří do jiného tureckého klubu Bursasporu. Ozvaly se prý také slavné istanbulské celky Galatasaray a Besiktas. "Jednali jsme asi se čtyřmi až pěti kluby a teď jsme se rozhodli pro Antalyaspor," uvedl Vejmelka.

Janda byl spolu se Zbyňkem Pospěchem s třemi brankami nejlepším podzimním střelcem Slavie. Celkem v lize odehrál 117 utkání, všechna v červenobílém dresu, a zaznamenal v nich devět gólů. Byl členem stříbrné dvacítky ze světového šampionátu v roce 2007 a už si připsal také dva starty za seniorskou reprezentaci na loňském turnaji v Japonsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články