Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Jablonský znovu hrál. Nebojím se, že naposledy, říká

Teplice - Obránce David Jablonský, který je zapletený do sázkařské aféry, se po měsíci a půl vrátil do fotbalové ligy. Po zápase s Libercem přiznal, že mu rozhodnutí odvolací komise, které mu umožnilo návrat na trávník, udělalo radost. Nejistota z budoucnosti však na něm byla stejně patrná.

David Jablonský (uprostřed) v utkání s Teplicemi
zdroj: ČTK autor: Zavoral Libor

Náplastí pro něj byla atmosféra ligového zápasu. "Prostě to vyšlo, pan právník to tak udělal. Jsem samozřejmě rád, že jsem mohl ještě nastoupit," řekl novinářům. "Trénoval jsem individuálně, ale na zápas jsem byl stoprocentně připravený," dodal. Ještě začátkem září pro něj přitom vypadalo všechno dobře: coby odchovanec se prosadil do základní sestavy Teplic, které navíc okouzlily ligu pohledným fotbalem. Jenže potom si pro něj přišla policie a začaly úplně jiné starosti.

David Jablonský:

"Já si užívám každý zápas, chci to odjezdit na sto procent. A nebojím se toho, že je to poslední zápas, věřím, že ještě nějaké budou."

Z dvanácti podezřelých v sázkařské aféře hraje Jablonský jako jediný stabilně první ligu. Klub se mu prý ozval hned po rozhodnutí komise a v týdnu mu navíc trenér Zdeněk Ščasný řekl, že nastoupí. "Byl jsem hodně rád, že mohu naskočit do základu," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články