Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Jablonec porazil Ústí a skončil v Tipsport lize třetí

Praha - Fotbalisté Jablonce porazili v utkání o třetí místo v zimní Tipsport lize Ústí nad Labem hladce 3:0. Ráz zápasu v pražském Edenu určila už druhá minuta, kdy poslal Baumit do vedení Vaněk, další góly přidali po pauze Zábojník a Vošahlík. Jablonečtí získali za třetí příčku odměnu 100 tisíc korun, poražený tým polovinu. Oba týmy si z utkání odnesly šrámy - Jablonec už v průběhu první půle stáhl zraněného Anese Haurdiče, Ústeckým se pak v závěru zranil Mario Lamešic a poslední tým prvoligové tabulky musel dohrávat v deseti.

"Lamešic má něco s kolenem, ale teď nedokážu říct, jak je to vážné," řekl po zápase ústecký trenér Svatopluk Habanec. K výkonu svého týmu měl značné výhrady. "Jsem trošku zklamaný z některých jednotlivců, těch nepřesností bylo přespříliš. Budeme muset zapracovat na tom, abychom do sestavy dostali některé posily, ať už z Teplic nebo z jiných klubů," naznačil Habanec, že by rád přivedl do týmu před jarní sezonou ještě další nové tváře.

Podle jabloneckého kouče Františka Komňackého si někteří jeho hráči stěžovali na drobné zdravotní problémy. "Drsek, Piták a Michálek nemohli nastoupit, v první půli odešel Haurdič, který má něco se svalem. V poločase si stěžovali další, takže jsem musel stáhnout Vaňka, Jarolíma a Eliáše," uvedl Komňacký. Nikoho z hráčů by však zranění nemělo připravit o soustředění v Antalyi, kam Jablonec zamíří za týden. Původně měl tým jet na Kypr, ale kvůli komplikacím s hotelem nakonec odletí do Turecka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články