Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Jablonec může jít do čela, v cestě stojí Slovácko

Praha – Na první místo tabulky se může dnes vyšvihnout Jablonec. Severočeši se představí na hřišti osmého Slovácka a v případě vítězství se mohou posunout před vedoucí duo Plzeň – Sparta, které hrají své utkání až zítra, respektive pozítří. První fotbalová liga má dnes na programu i důležitý souboj týmů ze spodních pater tabulky, na hřišti předposlední Příbrami se představí poslední České Budějovice. V 18:20 začíná zápas osmého kola Slovácko - Jablonec, který můžete sledovat na programu ČT4 a na našem webu. Studio začíná v 18:00.

V Příbrami se utkají celky, které už stačily vyměnit trenéry, a hrát se bude o to, kdo zůstane na dně tabulky. Domácí kouč Karol Marko věří, že jeho svěřencům pomůže závěr posledního utkání s Jabloncem, v němž dokázali dohnat dvoubrankové manko a remizovat. Naopak Budějovice v minulém kole neudržely vedení nad Duklou.

Televizní zápas Slovácka s Jabloncem nabízí duel týmů, které řeší poněkud odlišné problémy. Uherskohradišťský tým drží před předehrávkou osmou příčku, když v posledním utkání poměrně přesvědčivě porazil Mladou Boleslav 3:1.

Severočeši jsou pak dokonce třetí a výhrou se mohou dostat minimálně na jeden den do čela prvoligové tabulky. Na druhou Spartu a první Plzeň ztrácí shodně dva body. Jablonec hrál v posledním zápase s Příbramí a byl doma jasným favoritem, přesto bral po remíze 2:2 pouhý bod.


 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články