Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Inter v repríze finále LM vyzve Bayern, Čech narazí na Pospěcha

Nyon - Osmifinále fotbalové Ligy mistrů přinese reprízu posledního finále mezi Interem Milán a Bayernem Mnichov. Arsenal s Tomášem Rosickým vyzve Barcelonu a dojde i na český souboj, protože Chelsea s Petrem Čechem narazí na FC Kodaň se Zdeňkem Pospěchem. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu. Inter Milán v minulé sezoně pod vedením trenéra José Mourinha LM dominoval a ve finále porazil 2:0 Bayern. Letos se však ve skupině trápil a skončil až za Tottenhamem. První osmifinálové zápasy jsou na programu 15., 16., 22. a 23. února, odvety se odehrají 8., 9., 15. a 16. března.

V osmifinále tak na něj čekal silný soupeř a zlomyslný los mu znovu přisoudil Bayern, který bude prahnout po odplatě. Ani německý šampion se zrovna nenachází v nejlepším rozpoložení a především v bundeslize se mu příliš nedaří.

Také další osmifinálový souboj přinese reprízu finále, tentokráte z roku 2006 mezi Arsenalem a Barcelonou. Oba týmy na sebe narazily i v minulé sezoně ve čtvrtfinále, v němž Barcelona především zásluhou skvělého výkonu Lionela Messiho postoupila po skóre 6:3.

Staří známí jsou i Real Madrid a Lyon, v osmifinále se potkali již loni a tehdy překvapivě postoupil Lyon. Ten s Realem neprohrál již šest zápasů v řadě. Real však tentokrát potřebuje zvítězit, aby konečně utnul osmifinálové prokletí. Vypadl v něm již šestkrát po sobě.

Osmifinálový los

AS Řím - Šachtar Doněck, AC Milán - Tottenham, Valencie - Schalke, Inter Milán - Bayern Mnichov, FC Kodaň - Chelsea, Arsenal - Barcelona, Lyon - Real Madrid, Marseille - Manchester United.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články