Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Inter se po sedmi zápasech dočkal vítězství

Řím - Čekání fotbalistů Interu Milán na vítězství v italské lize skončilo. Ve 27. kole vyhráli díky brankám z posledních minut 2:0 na hřišti Chieva a po sedmi zápasech naplno bodovali. "Nerazzurri" se dočkali vítězství poprvé od 22. ledna.

Fotbalisté Interu Milán
zdroj: AP

Inter mohl k vítězství nakročit už v 13. minutě, kdy se Milito postavil k penaltě, nařízené za hraní rukou ve vápně. Brankář Stefano Sorrentino ale pokus argentinského útočníka vyrazil a v této sezoně zlikvidoval už třetí pokutový kop. Na branku se ve Veroně nakonec čekalo až do 87. minuty, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou Samuel. O tři minuty později pojistil výhru Interu Milito.

Druhý dnešní zápas byl jasnou záležitostí Neapole, která na domácím hřišti porazila 6:3 Cagliari. První branku vítězů dal v 10. minutě slovenský záložník Marek Hamšík a oslavil tak podepsání nové smlouvy, podle níž by měl v Neapoli zůstat do roku 2016. O zbývající zásahy Neapole se postarali Paolo Cannavaro, Ezequiel Lavezzi, Walter Gargano, Christian Maggio a vlastní gól si dal Davide Astori. Za Cagliari se třikrát trefil Joaquín Larrivey.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články