Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Ibrahimovic skóroval, senzačnímu vyřazení "Red Devils" však nezabránil

Nečekanou stopku vystavili slavnému Manchesteru United fotbalisté Bristolu City ve čtvrtfinále anglického Ligového poháru. Druholigový celek totiž před vlastními příznivci vyhrál 2:1 a v semifinále se pokusí zaskočit Manchester City, suverénního lídra Premier League. O cenném skalpu obhájce trofeje, jehož jedinou trefu obstaral Zlatan Ibrahimovic, rozhodl ve třetí nastavené minutě Korey Smith.  

Joe Bryan střílí gól do sítě Manchesteru United
zdroj: REUTERS autor: John Sibley

Trenér hostí José Mourinho sice nasadil kombinovanou sestavu, ale nechyběly v ní například Paul Pogba nebo Ibrahimovic. Francouz Pogba se vrátil po třízápasovém distanci, švédský kanonýr nastoupil v základní sestavě poprvé od 20. dubna.

Favorizovaní United si v prvním poločase vypracovali několik šancí, nicméně Ibrahimovic i Marcus Rashford trefili jen brankovou konstrukci. Od 51. minuty navíc museli dohánět manko, neboť Bristol poslal do vedení křížnou střelou do horního rohu Joe Bryan.

O sedm minut později už se prosadil hvězdný Ibrahimovic, který vyrovnal přízemní dělovkou z trestného kopu. Domácí ovšem nakonec strhli výhru na svou stranu poté, co v závěrečných sekundách vstřelil vítězný gól z otočky Smith.

Bristol tak na své cestě Ligovým pohárem vyřadil už čtvrtý klub z Premier League a v semifinále ho čeká další výzva v podobě Manchesteru City. Ve druhém středečním čtvrtfinále porazila Chelsea 2:1 Bournemouth a utká se v londýnském derby s Arsenalem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články