Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Ibrahimovic opět zářil, hattrickem pomohl k obratu LA Galaxy

Zlatan Ibrahimovic v zámořské MLS opět ukázal svou extratřídu. Jeho tým Los Angeles Galaxy sice doma s Kansasem prohrával zásluhou trefy Filipa Gutierréze, věhlasný Švéd ale třemi góly utkání otočil.

První úder švédského fotbalového bonvivána přišel ve 32. minutě, kdy dorazil vlastní nepovedenou penaltu, další branky přidal po změně stran.

V 51. minutě zvýšil levačkou na 3:1 a hattrick dovršil pět minut před koncem zápasu přesnou dělovkou z hranice pokutového území. Kromě Ibrahimovice se na vítězství LA v poměru 7:2 gólově podíleli ještě Joe Corona, Sebastian Lletget, a Uriel Antuna.

"Výsledek naznačuje, že to bylo snadné, ale nebylo. Ve druhé půli jsme byli mnohem silnější a šance proměnili. To bylo klíčem k vítězství," řekl švédský útočník, jenž zaostává za nejlepším střelcem MLS Carlosem Velou z FC Los Angeles o dvě branky.

Ibrahimovic má na kontě v této sezoně již 26 branek z 25 zápasů. V zámoří hraje druhou sezonu. Klubový rekord překonal po 17 letech, v roce 2002 skóroval Carlos Ruiz čtyřiadvacetkrát.

Galaxy vysokým vítězstvím ukončilo sérii čtyř zápasů bez výhry a v Západní konferenci je na pátém místě. Dallas s českým útočníkem Zdeňkem Ondráškem je čtyři kola před koncem základní části těsně za postupovou sedmičkou týmů do play-off.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články