Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Hynek zůstane trenérem Dukly, s klubem podepsal dvouletou smlouvu

Praha – Působení kouče Jaroslava Hynka na lavičce fotbalistů Dukly Praha bude pokračovat. Jednačtyřicetiletý rodák ze Šternberka podepsal s dejvickým mužstvem dvouletou smlouvu s opcí na další rok. Původní kontrakt by mu vypršel po této sezoně.

Jaroslav Hynek
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Hynek dříve působil u mládeže. A-tým převzal loni v září po odchodu Jaroslava Šilhavého. Původně nastoupil jako dočasný kouč, následně byl ve funkci potvrzen. Smlouvy prodloužili také asistenti - Pavel Drsek, Tomáš Obermajer a Lukáš Stránský.

"Do teď jsme naplnili všechny změny, které byly avizované při našem podzimním vstupu. Jsme rádi, že to vedení klubu vyhodnotilo nabídkou smluv na další období pro celý realizační tým," uvedl Hynek na webu Dukly.

Ambiciózní trenér rovněž naznačil plány pro příští měsíce. "Chceme zdárně dokončit přestavbu kádru, stabilizovat ho a současně pracovat na stabilizaci herního projevu, jeho variabilitě a efektivitě. Bereme to jako základní cíl, bez kterého nelze jít kvalitně dál. Pracovitost týmu je na vzestupu. Věříme, že se nám bude postupně dařit plnění těchto úkolů, a s tím budeme stanovovat cíle na umístění," dodal.

Dukle patří dvě kola před koncem ligové sezony s 34 body osmé místo v tabulce. Naposledy remizovala 2:2 na hřišti vedoucí Slavie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články