Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hvězdný návrat domů? Ronaldo zvažuje přesun do Sportingu, agent s klubem jedná

Po 19 letech by mohl Cristiano Ronaldo opět obléci dres Sportingu Lisabon. Hvězdný střelec nadále zvažuje odchod z Manchesteru United a podle britských médií agent pětinásobného držitele Zlatého míče Jorge Mendes v současnosti jedná právě s portugalským celkem, v němž CR7 odstartoval seniorskou kariéru.

Cristiano Ronaldo z Manchesteru United
zdroj: REUTERS autor: Phil Noble

Sedmatřicetiletý kanonýr se ještě nezapojil do přípravy United na novou sezonu, vynechal turné v Thajsku i Austrálii a v manchesterském klubu jedná o své budoucnosti. Chce odejít, aby mohl hrát Ligu mistrů, což by se mu v klubu portugalského vicemistra Sportingu splnilo. Vedení United ale trvá na tom, že hráč není na prodej.

Ronaldo ze Sportingu odešel poprvé do Manchesteru v roce 2003. Podle britských médií ale trenér Rúben Amorim o příchod mistra Evropy z roku 2016 nestojí, navíc by pro klub byl příliš vysokou finanční zátěží. Naopak nový kouč United Erik ten Hag opakovaně uvedl, že s ním pro novou sezonu počítá.

Už dříve se spekulovalo o tom, že o hvězdného útočníka mají zájem například Chelsea, Bayern Mnichov či Paris St. Germain. Na mimořádně lukrativní angažmá ho láká i nejmenovaný klub ze Saúdské Arábie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články