Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Hráli jsme fotbal jako na playstationu, zlobil se Mourinho po jasné výhře nad Basilejí

Manchester – Chcete-li se zavděčit trenéru Josému Mourinhovi, musíte hrát tak, jak chce on, a to po celý zápas. Portugalský fotbalový stratég nebyl s výkonem hráčů Manchesteru United spokojen ani po jasné výhře 3:0 nad Basilejí v Lize mistrů na Old Trafford.

José Mourinho
zdroj: Reuters

Po utkání neskákal portugalský kouč radostí, protože viděl hodně nedostatků hlavně v přístupu svých hráčů k utkání. Pro bbc.com řekl, že tím, co předváděli za stavu 2:0, si mohli zadělat na velké problémy. 

"Do stavu 2:0 jsme byli jasně lepší, hráli jsme dobře," řekl Mourinho. "Pak se ale všechno změnilo. Přestali jsme být zodpovědní a volit správná řešení situací."

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Manchester United - Basilej

Jasná výhra 3:0 tak šéfa United spíš rozčílila, než aby jej uspokojila. "Mohli jsme se dostat do problémů, hráli jsme fotbal jako na playstationu," konstatoval s tím, že tam bylo moc hry na efekt a scházelo nasazení. 

Mourinho kritizoval své svěřence za příliš lehkomyslnou hru v době, kdy už měli pocit, že na jejich vítězství soupeř nemůže nic změnit. "Přestali jsme hrát svou hru, přicházeli jsme o míče v jednoduchých situacích. Hráči byli příliš lehkomyslní. Ztráceli respekt k soupeři, a to se nesmí stávat," dodal kouč vedoucího týmu Premier League.

Zdroj
bbc.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články