Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hradec vedení na Dukle neudržel. Remizovala ale i Líšeň a stav na čele tabulky se nemění

Hradecký lídr tabulky Fotbalové národní ligy přijel na Duklu, tři body si ale neodváží. V utkání 11. kola soutěže Východočeši vedli po brance Daniela Vašulína, domácí ale dokázali po hlavičce Jiřího Pirocha vyrovnat na konečných 1:1. Díky remíze Líšně v utkání s Prostějovem (2:2) zůstává vedení Hradce Králové na čele tabulky dvoubodové. 

Před Prostějov se na třetí místo dostali fotbalisté Ústí nad Labem díky vítězství 1:0 v Blansku. Po čtyřech výhrách zaváhal Třinec, který remizoval 2:2 s Chrudimí.

Zápas na Julisce zahájila domácí Dukla dvěma velkými šancemi Fábryho, který ale v obou případech branku přestřelil. Po přestávce tak přišel pro Pražany trest, když se trefil hradecký Vašulín. Dukla čtvrt hodiny před koncem vyrovnala zásluhou Pirocha a tak si týmy body rozdělily. Dukla tak nevyhrála pátý z posledních šesti duelů, Hradec získal z posledních dvou utkání jediný bod.

"Dneska to bylo hodně bojovné utkání. Byla na nás vidět velká touha uspět, ale v prvním poločase jsme nedali dvě tisíciprocentní šance. Kdyby ale hráči takové góly dali, tak nehrajou za Duklu Praha. Jsem rád, že jsme se i po inkasovaném gólu poprali alespoň o vyrovnání. Co se týče mého postavení v trenérské funkci, nechám komentář na vedení klubu," řekl po zápase České televizi trenér Dukly Roman Skuhravý.

"Bod bereme, přečkali jsme v prvním poločase dvě stoprocentní šance, takže musíme být spokojeni, i když jsme tu vedli. Dukla znovu ukázala, že hraje dobrý fotbal, jen neproměňuje své šance," doplnil jej kouč Hradce Zdenko Frťala.

Dukla Praha - Hradec Králové 1:1 (0:0)

Branky: 75. Piroch - 49. Vašulín. Rozhodčí: Ardeleanu - Hock, Vodrážka. ŽK: Krunert, Ayong, Fišl - Urma, Mejdr, Vašulín. Bez diváků.

Varnsdorf - Vyšehrad 1:0 (0:0)

Branka: 58. Rudnytskyy. Rozhodčí: Klíma - Kříž, Flimmel. ŽK: Šimon, Kocourek - Kubala. Bez diváků.

Blansko - Ústí nad Labem 0:1 (0:1)

Branka: 15. Brak. Rozhodčí: Machač - Horák, Kotík. ŽK: Lahodný, Sukup, Přerovský - Bílek, Chodora. ČK: 87. Lahodný (Blansko). Bez diváků.

Líšeň - Prostějov 2:2 (2:2)

Branky: 3. Kučera, 7. Málek z pen. - 1. Píchal, 9. Zikl. Rozhodčí: Dubravský - Vaňkát, Hurych. ŽK: Silný, Ševčík, Jeřábek (všichni Líšeň). Bez diváků.

Jihlava - Táborsko 2:1 (2:1)

Branky: 32. Červ, 43. Shudeiwa - 30. Vozihnoj. Rozhodčí: Franěk - Kotalík, Pečenka. ŽK: Arroyo, Červ - Vozihnoj, Boula, Navrátil, Dybala. Bez diváků.

Třinec - Chrudim 2:2 (2:2)

Branky: 10. Akulinin, 19. Celba - 24. Mužík z pen., 40. Rybička. Rozhodčí: Matějček - Poživil, Volf. ŽK: Ngimbi, Akulinin, Habusta - Drahoš, Rybička. Bez diváků.

Vlašim - Viktoria Žižkov 3:0 (0:0)

Branky: 71. a 87. Firbacher, 61. Blecha. Rozhodčí: Dorušák - Hrabovský, Vejtasa. ŽK: Diamé, Kozel, Sváta, Vrána - Tusjak, Urbanec. Bez diváků.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články