Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hradec remizoval v Budějovicích a vede 2. ligu o dva body

České Budějovice - Souboj dvou adeptů na postup do nejvyšší fotbalové soutěže skončil smírně, České Budějovice v předehrávce 19. kola druhé ligy remizovaly s Hradcem Králové 1:1. Hosté vedli, ale Dynamu se povedlo po přestávce vyrovnat.

Hradec má před víkendovými zápasy v čele tabulky dvoubodový náskok před Táborskem, které může jít v případě sobotního vítězství nad Frýdkem-Místkem na první místo. České Budějovice jsou čtvrté se ztrátou šesti bodů na dnešního soupeře.

Východočechy poslal do vedení v 29. minutě Križko, který se trefil hlavou po Halilovičově rohovém kopu. Zvýšit mohl Malinský, který si poradil s domácí obranou i gólmanem Křížkem, ale branku přestřelil.

Dynamo přišlo v 56. minutě o zraněného Dvořáka, ale vzápětí si vynutilo tlak a povedlo se mu vyrovnat rovněž po rohovém kopu. Míč se dostal k volnému Benátovi, který překonal Koubka. Hradecký gólman pak zneškodnil další šance domácích. Na stranu hostů mohl strhnout vítězství Hovorka, ale ani on branku nedal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Hradec Králové

České Budějovice - Hradec Králové 1:1 (0:1)

Branky: 61. Benát - 29. Križko. Rozhodčí: Ardeleánu - Kubr, Kotalík. ŽK: Herzán, Hurka, Kalod - Halilovič.

Č. Budějovice: Křížek - A. Dvořák (56. Kalod), Lengyel, Deli, Hanzlík - J. Hála (90. Brunclík), Benát, Herzán - Klesa, Chmelo, Hurka (46. Linhart). Trenér: Urban.

Hradec Králové: Koubek - Holeš, Križko, Rolko, Čermák - Hovorka, Janoušek (89. Plašil) - Malinský (76. Shejbal), Halilovič (65. Kulič), Zelený - Vaněček. Trenér: Prokopec.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články