Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Hovorkovo koleno vydrželo, čeká ho jen krátký odpočinek

Loni kvůli zranění kolena vynechal devět měsíců, a tak není divu, že když kvůli dalšímu poranění téhož místa na těle musel odjet z reprezentačního srazu, nebylo slávistickým fanouškům do smíchu. Tenkrát to však se zdravotním stavem Davida Hovorky zdaleka tak katastroficky nevypadá a českého obránce podle všeho čeká "jen" čtrnáctidenní odpočinek.

David Hovorka
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Zraněný Hovorka chyběl už v nominaci na nedělní utkání Ligy národů s Izraelem, které Češi doma vyhráli 1:0. Místo sedmadvacetiletého zadáka byl na středeční závěrečný reprezentační duel roku se Slovenskem povolán jeho klubový spoluhráč ze Slavie David Zima.

"Den před zápasem jsem trénoval s týmem a po nezaviněném souboji jsem utrpěl zranění kolena, které mi před rokem operovali. Naštěstí hned druhý den magnetická rezonance prokázala, že se jedná jen o natažení a nic z operace se nepoškodilo. Jsem šťastný, že je to jen malé zranění, ale budu teď muset být v klidu přibližně deset až čtrnáct dnů," řekl Hovorka, jenž si loni přetrhl přední zkřížený vaz v koleni.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články